Sisältöön

Casall Pressure point hierontapallo Casall Pressure point hierontapallo
Casall Pressure point hierontapallo
Casall Pressure point hierontapallo

Pressure point hierontapallo

Hierontapallomme ovat erityisesti suunniteltu saavuttamaan syvimmätkin lihaskudokset lihasjännityksien ja kireyksien lievittämiseksi. 

17,90 €
Alin hinta: 17,90 € Lisätietoa
Hinta alunperin: 19,90 €
Vastuullinen valinta
Väri
Musta
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Lisäämällä pallolla asteittain painetta jumiutuneisiin lihaksiin, voit venyttää lihaksia, parantaa verenkiertoa ja lievittää kipua.  Se on täydellinen apuväline sekä lämmittelyyn että treenin jälkeiseen palautumiseen.

Luonnonkumia, saattaa sisältää lateksia.

Halkasija 6 cm

Herkkä auringonvalolle. Pestään kylmässä vedessä.

 

Tuotenumero
54101

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Casall

Vastuullinen valinta

Valmistettu luonnonmateriaalista

Valikoimamme tuote, joka on valmistettu uusiutuvasta luonnonmateriaalista, joka voi olla kasvikuitua, esimerkiksi puuvillaa tai eläinperäistä proteiinikuitua, kuten merinovillaa. Luonnonmateriaalit ovat myös biohajoavia ja siten niiden käyttöiän päättyessä ne kuormittavat vähemmän ympäristöä.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.