Sisältöön
Kesäale käynnissä! Lisäsimme tuotteita! Hui... Kesäale on käynnissä! Lisäsimme tuotteita! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Lisäsimme tuotteita! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSETDevold Duo Active Merino 210 Boxer Windstopper M Devold Duo Active Merino 210 Boxer Windstopper M Devold Duo Active Merino 210 Boxer Windstopper M Devold Duo Active Merino 210 Boxer Windstopper M Devold Duo Active Merino 210 Boxer Windstopper M Devold Duo Active Merino 210 Boxer Windstopper M
Devold Duo Active Merino 210 Boxer Windstopper M
Devold Duo Active Merino 210 Boxer Windstopper M
Devold Duo Active Merino 210 Boxer Windstopper M
Devold Duo Active Merino 210 Boxer Windstopper M
Devold Duo Active Merino 210 Boxer Windstopper M
Devold Duo Active Merino 210 Boxer Windstopper M

Duo Active Merino 210 Boxer Windstopper M -miesten bokserit

Devoldin merinovillaiset nopeasti kuivuvat bokserit tuulisuojalla. Sopii hyvin aktiiviseen treeniin ja hikiliikkumiseen. 

49.00 €
Vastuullinen valinta
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Devoldin merinovillaiset nopeasti kuivuvat bokserit tuulisuojalla. Sopii hyvin aktiiviseen treeniin ja hikiliikkumiseen. 

 • Ulkopinta orgaanista merinovillaa Argentiinasta, sisäpinta kierrätysmateriaaleista valmistettua Thermolitea.
 • Thermolitella on optimaalinen kyky haihduttaa kosteutta aktiivisessakin liikunnassa, kun taas merinovilla luo erinomaisen lämmöneristyksen.
 • Thermoliten ja merinovillan yhdistelmä luo täydellisen kombinaation aluskerrastosta aktiiviseen hikiliikkumiseen.
 • Sisäpinta: Thermolite on 100% kierrätysmateriaalia, ja se ei kutise ihoa vasten.
 • Ulkopinta: 80% merinovilla / 20% polyamidi kestävyyden parantamiseksi
 • Sileät saumat mukavuuden parantamiseksi.
 • Windstopper tuulisuoja etupuolella.
 • Vahvuus: Warm 205g
 • Kuitu: medium 20,5mikronia

 

 

Tuotenumero
237-145

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Alusasut, Devold

Vastuullinen valinta

Tuotteessa huomioitu jatkokierrätettävyys

Valikoimamme tuote, jonka suunnittelussa ja valmistuksessa on huomioitu tuotteen parempi kierrätettävyys esimerkiksi materiaalivalintojen kautta. Tuote voi olla kaikki tarvikkeetkin huomioiden valmistettu kokonaan yhdestä materiaalista, esimerkiksi polyesteristä, jolloin sen kierrättäminen polyesterin uusiokäyttöä varten on tehokkaampaa.

Valmistettu luonnonmateriaalista

Valikoimamme tuote, joka on valmistettu uusiutuvasta luonnonmateriaalista, joka voi olla kasvikuitua, esimerkiksi puuvillaa tai eläinperäistä proteiinikuitua, kuten merinovillaa. Luonnonmateriaalit ovat myös biohajoavia ja siten niiden käyttöiän päättyessä ne kuormittavat vähemmän ympäristöä.

Valmistettu Euroopassa

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan valmistettu jossakin Euroopan maassa ja siten sen kuljetus tehtaalta varastoomme kuormittaa vähemmän ympäristöä.

Läpinäkyvämpi tuotantoketju

Valikoimamme tuote, jonka tuotantoketjun tai jonkin sen osa-alueen osalta läpinäkyvyyttä on parannettu. Esimerkiksi tuotteen valmistusmateriaalin, kuten untuvan, eettisyyden tai ympäristöystävällisyyden varmistamiseksi sen hankintaprosessi on sertifioitu ja jäljitettävissä.

Teknologiat

Merinovilla - Mulesing-vapaa

Merinovilla lämmittää kylmällä ja viilentää lämpimillä keleillä. Merinovilla on konepestävää ja erittäin hienoa, jolloin se ei kutita ihoa. Merinovillassa ei ole myöskään keinokuitujen hajuhaittoja, joten sitä ei tarvitse pestä joka käytön jälkeen vaan tuulettaminen riittää.

Merinovilla on:

 • kosteutta hylkivää
 • hengittävää
 • mulesing-vapaata

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.