Sisältöön

Devold Islender Sweater Devold Islender Sweater Devold Islender Sweater Devold Islender Sweater Devold Islender Sweater Devold Islender Sweater Devold Islender Sweater Devold Islender Sweater Devold Islender Sweater Devold Islender Sweater
Devold Islender Sweater
Devold Islender Sweater
Devold Islender Sweater
Devold Islender Sweater
Devold Islender Sweater
Devold Islender Sweater
Devold Islender Sweater
Devold Islender Sweater
Devold Islender Sweater
Devold Islender Sweater

Islender Sweater -neule

Unisex neulepaita 100 % lampaanvillasta.

195.00 €
Vastuullinen valinta
Väri
Harmaa
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Lämmin ja perinteinen unisex neule 100 % norjalaisesta lampaanvillasta. Alunperin neuleet suunniteltu kalastajille ja työntekijöille, jotka työskentelevät ja elävät ankarissa merellisissä olosuhteissa. Nykypäivänä neuleet ovat suosittuja välikerroksena tai käytettäväksi sellaisenaan.  Esipesun ansiosta paita on pehmeä ja esikutistettu.

HUOM! Devold® Originals villapaidat ovat unisex mallisia. Ota tämä huomioon kokoa valittaessa! 

  • Materiaali: 100 % puhdasta villaa
  • Kuitu: Fine Crossbred 31 micron

Tuotenumero
379-550

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Paidat, Devold

Vastuullinen valinta

Tuotteessa huomioitu jatkokierrätettävyys

Valikoimamme tuote, jonka suunnittelussa ja valmistuksessa on huomioitu tuotteen parempi kierrätettävyys esimerkiksi materiaalivalintojen kautta. Tuote voi olla kaikki tarvikkeetkin huomioiden valmistettu kokonaan yhdestä materiaalista, esimerkiksi polyesteristä, jolloin sen kierrättäminen polyesterin uusiokäyttöä varten on tehokkaampaa.

Valmistettu luonnonmateriaalista

Valikoimamme tuote, joka on valmistettu uusiutuvasta luonnonmateriaalista, joka voi olla kasvikuitua, esimerkiksi puuvillaa tai eläinperäistä proteiinikuitua, kuten merinovillaa. Luonnonmateriaalit ovat myös biohajoavia ja siten niiden käyttöiän päättyessä ne kuormittavat vähemmän ympäristöä.

Valmistettu Euroopassa

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan valmistettu jossakin Euroopan maassa ja siten sen kuljetus tehtaalta varastoomme kuormittaa vähemmän ympäristöä.

Läpinäkyvämpi tuotantoketju

Valikoimamme tuote, jonka tuotantoketjun tai jonkin sen osa-alueen osalta läpinäkyvyyttä on parannettu. Esimerkiksi tuotteen valmistusmateriaalin, kuten untuvan, eettisyyden tai ympäristöystävällisyyden varmistamiseksi sen hankintaprosessi on sertifioitu ja jäljitettävissä.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.