Sisältöön
Black Friday! Hyödynnä 20% lisäale vaatteis... Black Friday! Hyödynnä 20% lisäale vaatteista koodilla: BF20 keskiviikosta maanantaihin!
Hyödynnä Black Friday tarjoukset!


Mustan viikon huipputarjoukset valtaavat Intersport-kaupat ja verkon keskiviikosta maanantaihin! 

Lisäksi saat 20 % lisäalennuksen kaikista vaatteista – myös tarjoushinnoista.

Toimi siis nopeasti ja kotiuta suosikkivaatteesi alehinnoin.

Verkkokaupassa saat alennuksen koodilla: BF20. Kaupoissa alennus lasketaan kassalla.

 

TUTUSTU BLACK FRIDAY - TARJOUKSIIN

 

*Etu on voimassa kaupoissa ja verkossa 23.-28.11.2022. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.Gymstick Reaction Ball (7 cm)
Gymstick Reaction Ball (7 cm)

Reaction Ball (7 cm) -tarvike

Reaktiopallo.

 

9.90 €
Väri
Punainen
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Reaktiopallolla harjoittelu kehittää ja tarkentaa reaktiokykyä kaikenikäisillä ja -kuntoisilla. Kumista valmistetun ja käteen sopivan kokoisen pallon pinta on epätasainen joten se pomppaa aina eri tavalla vaatien kiinniottajalta nopeaa reagointia. Lähes kaikissa urheilulajeissa tarvitaan nopeaa reaktiokykyä ja reaktiopallolla harjoittelu hyödyntää niin joukkue- kuin yksilölajien harrastajia.

  • Materiaali: kumi
  • Halkaisija: 7 cm

Tuotenumero
61052-7

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Tarvikkeet, Gymstick

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.