Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Mirre Headband -naisten panta

Aiotko vaeltamaan? Muista ottaa mukaan luotettava kosteudensäätelyasuste.

39,90 €
Väri
Sininen
Oranssi
Pinkki
Keltainen
Sininen
Harmaa
Sininen
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Aiotko vaeltamaan? Muista ottaa mukaan luotettava kosteudensäätelyasuste. Tämä otsapanta toimii tehokkaasti vaarantamatta tyyliäsi. Se on valmistettu mukavasta, 100 % kierrätetystä joustokankaasta, jossa on nopeasti kuivuva pinta ja sisäänrakennettu UPF 50+ -suoja. Sopii erinomaisesti kaikenlaiseen ulkoiluun, jossa on pidettävä hiki ja hiukset poissa tieltä.

  • Valmistettu 100 % kierrätetystä, neljään suuntaan joustavasta kankaasta, joka kuivuu nopeasti
  • Pehmeä ja kevyt UPF 50+ -suojaus
  • Tyylitietoista mukavuutta
  • Sisältää bluesign®-sertifioitua kangasta
  • 100 % kierrätettyä polyesteriä, 122 g/m²

Tuotenumero
605285

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Päähineet, Haglöfs

Teknologiat

bluesign®

Kansainvälisen bluesign®-standardin tavoitteena on vähentää ja korvata kaikki ympäristölle ja ihmisille mahdollisesti vahingolliset kemikaalit tekstiilin arvoketjun jokaisessa vaiheessa. Bluesign®-hyväksytty materiaali ei sisällä kiellettyjen ainesosien listan (Restricted Substance List) määrittelemiä haitallisia ainesosia, ja kankaiden valmistusprosessissa minimoidaan vesistölle, maaperälle ja ilmastolle aiheutuvien haitallisten päästöjen syntyminen.

Bluesign® perustuu seuraaviin periaatteisiin:

  • resurssien tuottavuus
  • kuluttajien turvallisuus
  • vesistöihin ja ilmaan laskettujen päästöjen minimointi
  • työntekijöiden terveys ja turvallisuus

Recycled

Tuotteen materiaalista vähintään 50% on kierrätettyä materiaalia.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.