Sisältöön

Ahiga Slip-on W -naisten slip on -kengät

Naisten tekninen lifestyle vapaa-ajan kenkä.

85,00 €
Väri
Sininen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Tekninen lifestyle vapaa-ajan kenkä. 

Ahiga Slip on on erittäin kevyt, hengittävä kenkä veneilyyn, rannalle ja veden ääreen kesämenoon. Kengässä nopeasti kuivuva hydrofobinen päällikangas.

Power Stride antaa tukea askeleeseen ja kengässä on  pehmustettu ergonominen HH Comfort välipohja, joka tuo mukavuutta askellukseen.

Ulkopohjassa  HH® Max Grip -ulkopohja tarjoaa erinomaisen pidon. Pohja on jälkiä jättämätön. 

Kantalenkki helpottaa kenkien pukemista.

TEkninen Lifestyle vapaa-ajan kenkä 

.Ahiga Slip on on erittäin kevyt, hengittävä kenkä veneilyyn rannalle ja veden ääreen kesämenoon. .Kengässä nopeasti kuivuva hydrofobinen päälikangas.

 Power STriede antaa tukea askeleeseen.ja knegässä on  pehmustettu ergonominen  HH Comfort välipohja, mielyttävä tuntu askeltaessa.

Ulkopohjassa  HH® Max Grip -ulkopohja ;erinomaisen pito  ;  Sipingin  , eli erikoisurituksen vuoksi. Pohja on jälkiäjättämätön 

Kantalenkkki pukemissen helpottamista varten.ja Brandin ominainen logo kieli

 

 

Tuotenumero
11713-

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Tennarit, Helly Hansen

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.