Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

K-lahjakortti 50€

Lahjakortti 50 EUR

50,00 €
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

K-lahjakortti on verraton lahjaidea!

K-lahjakortti lämmittää lahjansaajan mieltä, se on oiva lahjaidea myös hänelle, jolla tuntuu jo olevan kaikkea. Valitse vain sopiva summa ja lahjansaaja saa valita itselleen sopivan lahjan. K-lahjakorttiin voi valita verkkokaupassa eri vaihtoehdoista lahjakorttisummia 20–500 euron välillä. 

Lahjansaajalla on runsaasti valinnan varaa, sillä K-lahjakortti käy maksuvälineenä seuraavissa ketjukaupoissa: K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market, Neste K, Budget Sport, Intersport sekä K-Rauta. 

 

Tietoa K-lahjakorteista

K-lahjakortti on voimassa 24 kk latauspäivämäärästä seuraavan kuukauden alusta lukien. K-lahjakortin arvon voi käyttää yhdellä kerralla tai vaikka euron kerrallaan. Korttia voi käyttää yhdessä myös käteisen tai muun maksukortin kanssa. Kortille jäävän arvon ja K-lahjakortin voimassaoloajan voi tarkistaa kuitista. K-lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi eikä kadonnutta tai vanhentunutta korttia korvata. K-lahjakorttia ei saa säilyttää lähellä matkapuhelinta tai muuta vastaavaa laitetta, joka voi aiheuttaa magneettisen vaikutuksen ja tyhjentää kortin magneettijuovan sen tiedoista.

 

Huom!

Lahjakortti toimitetaan Postin seurantakoodilla pikkupakettina asiakkaan kotiin saakka. Toistaiseksi lahjakortteja ei voi käyttää verkkokaupassa.Verkkokaupan palautusoikeus ei koske lahjakortteja ja lahjakorteista ei ole mahdollista saada Plussa-pisteitä ja verkkokaupan alennuskoodeja. Intersport-lasku ja -tililuotolla ei ole mahdollista ostaa lahjakortteja. Intersport verkkokaupasta ei ole tällä hetkellä ostettavissa Hyvä teko K-lahjakorttia.

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Intersport

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.