Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINVector Premium -laskettelusauvat

Kevyet alumiiniset laskettelusauvat aikuisille. Muotoiltut ja ergonomiset kahvat takaavat maksimaaliseen kontrollin ja tarra-sträppi helpottaa säätöä.

34.90 €
Väri
Musta
Koko

Laskettelusauvojen valintaopas

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Kevyet ja tasapainoiset alumiiniset laskettelusauvat aikuisille. Muotoiltut ja ergonomiset kahvat takaavat maksimaaliseen kontrollin ja tarra-sträppi helpottaa säätöä. Sauvassa on ruuvattu sompa ja kestävä teräskärki, joka toimii kaikissa olosuhteissa. Pienet graafiset ja hienot yksityiskohdat lisäävät ylimääräistä tyyliä rinteille.

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
McKINLEY

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.