Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Fresh Foam Garoé M -miesten maastojuoksukengät

Miesten neutraali juoksukenkä maastoon. Pehmeällä Fresh Foam -välipohjalla varustettu Garoé on mukava vaihtoehto kadulta poluille. Droppi: 8mm

130,00 €
Väri
Musta
Keltainen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Neutraali juoksukenkä maastoon hyvällä vaimennuksella.

Fresh Foam Garoé pitää huolen, että paikkoja ei ala kolottamaan pidempien polkujuoksujen jälkeen. Välipohjan Fresh Foam -teknologia on New Balancen parhaiten vaimentava välipohjateknologia. Suljettu engineered mesh -päällinen hengittää erittäin hyvin, ja samalla hylkii vettä. Kengän kärjestä löytyy varpaita suojaa Toe Protect -teknologia, joten sinun ei tarvitse huolehtia osumista poluilla. Varman pidon jalallesi antaa New Balancen AT Tread -ulkopohja, joka tarjoaa pitoa monipuolisesti eri alustoilla.

  • Fresh Foam
  • Engineered mesh
  • Toe Protect
  • AT Tread
  • Stretch-nauhat
  • Droppi: 8mm
  • Kanta: 28mm, päkiä: 20mm
  • Paino: 304g (US 9,5)

 

Droppi (mm):7-8
Harjoitusalusta:Asfaltti,Hiekka,Maasto,Lumi,Rata
Lesti:Normaali
Tuki:Neutraali

Tuotenumero
MTGARO

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Juoksukengät, New Balance

Teknologiat

FreshFoam

FreshFoam välipohjan vaimennus on suunniteltu tuottamaan erittäin pehmeä ja kevyt askellus. FreshFoam on New Balancen pehmein vaimennusmateriaali.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.