Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Oneway Storm 1 Oneway Storm 1 Oneway Storm 1 Oneway Storm 1 Oneway Storm 1
Oneway Storm 1
Oneway Storm 1
Oneway Storm 1
Oneway Storm 1
Oneway Storm 1

Storm 1 -hiihtosauvat

Kilpatason hiihtosauva 100% hiilikuitua

279,00 €
Väri
Oranssi
Koko

Hiihtosauvan valintaopas

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Storm 1 on oikea valinta sinulle, joka etsit hyvin vahvaa kilpasauvaa esimerkiksi massahiihtotapahtumaan. Erittäin kevyt ja jäykkä HM hiilikuituputki tarjoaa optimaalisen heiluripainon. Korkea laatuinen AV WC -hihna ja Carbon-kahva takaavat, ettei sinulla mene voimaa hukkaan vaan pystyt siirtämään kaiken voiman loppuun saakka. Sauvan sompa on vaihdettavasti työkaluvapaasti ja näin voit vaihtaa esimerksi isomman somman pehmeissä olosuhteissa ja toisinpäin.  

DETAILS

#SHAFTDIAMMM#

16:9 MM

SHAFT MATERIAL

HM CARBON 100%

LENGTHS

140

SWINGWEIGHT

98 KGM²

BALANCE POINT

687 MM

BREAKING LOAD

549 N

#STIFFNESS#

39 MM

WEIGHT PER METER

64 G

Tuotenumero
OZ41021

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Oneway

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.