Sisältöön

Rain Cap W -naisten lippis

Sadelippalakki, joka on ekologinen valinta sillä sen vettäpitävä kalvo on tehty biohajoavasta materiaalista. Lippalakissa on teipatut saumat.

29,90 €
Hinta verkossa
39,90 € -25 %
30 päivän alin hinta: 39,90 €
Väri
Musta
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Sadelippalakki, joka on ekologinen valinta sillä sen vettäpitävä kalvo on tehty biohajoavasta materiaalista. 

  • Ilman fluorattuja yhdisteitä
  • Biologisesti hajoava kalvo
  • Pehmeä ja joustava materiaali
  • Vedenpitävä 10 000 mm
  • Ilmanläpäisykyky 10 000g/m2/24h
  • Teipatut saumat

Tuotenumero
560473

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Päähineet, Röhnisch

Teknologiat

Better Choice

Röhnisch Better choice -tuotteet ovat ympäristöystävällinen valinta, sillä niiden valmistuksessa on otettu huomioon tuotteiden ekologisuus. Better choice -merkityissä tuotteissa on kerrottu tarkemmin mikä tekee niistä ympäristöystävällisiä.

Better choice -tuotteissa on joku tai useampi näistä ominaisuuksista: Biohajoava, kierrätettävä, kierrätetystä materiaalista valmistettu, PFC-vapaa, BCI -puuvillaa

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.