Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Swix Swix Roadline Classic Swix Swix Roadline Classic Swix Swix Roadline Classic
Swix Swix Roadline Classic
Swix Swix Roadline Classic
Swix Swix Roadline Classic

Swix Roadline Classic -perinteisen rullaukset

Perinteisen rullasukset, joiden kiertojäykkyys ja suuntavakaus tekee hiihdosta vakaata ja miellyttävää. TESTIVOITTAJA!! XC-Ski.de (05/22)

329,00 €
Vastuullinen valinta
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Swix Roadline Classic rullasuksen rungon muotoilu tuo alumiinimateriaalin parhaat puolet esiin. Uuden haarukka- ja runkomuotoilun yhdistelmä tekee suksesta yli 30% kiertojäykemmän kuin edeltäjänsä. Sinä tunnet tämän entistä parempana suuntavakautena. Suunnittelussa ja muotoilussa on käytetty samoja innovaatioita kuin Swix Triac Carbon -rullasuksessa. CNC -koneistetut renkaan ripustukset takaavat suoraviivaisen liun. Akseli- / rengasjärjestelmä mahdollistaa nopean renkaan vaihdon (RCT = Rapid Change Technology) eikä siinä ole ulkonevia pultteja / muttereita. Lokareiden alle sijoitetut silikonityynyt vaimentavat tärinää. Valmiit reiät Salomon SNS /Prolink ja Rottefella -rullahiihtositeille. 

Tekniset tiedot: 

'Materiaali: Kevyt Aluminum alloy 

Pituus: 790 mm Paino: 2,0 kg 

Renkaan halkaisija: 67 mm 

Renkaan leveys: 50 mm 

Vierintävastus: medium (C2) 

Saatavilla lisävarusteena myös nopeat renkaat (C1) ja hitaat renkaat (C3)

Tuotenumero
RSRC10

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Swix

Vastuullinen valinta

Tuotteessa huomioitu jatkokierrätettävyys

Valikoimamme tuote, jonka suunnittelussa ja valmistuksessa on huomioitu tuotteen parempi kierrätettävyys esimerkiksi materiaalivalintojen kautta. Tuote voi olla kaikki tarvikkeetkin huomioiden valmistettu kokonaan yhdestä materiaalista, esimerkiksi polyesteristä, jolloin sen kierrättäminen polyesterin uusiokäyttöä varten on tehokkaampaa.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.