Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Swix Triac Carbon Skate rullasukset.

Swix Triac Carbon Skate on ilman kompromisseja valmistettu premiumrullasuksi vapaan rullahiihtoon.

399,00 €
Koko
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Swix Triac Carbon Skate on täysin uudella tavalla valmistettu rullasuksi luisteluhiihtoon. Tämän rullasuksen keveys ja ainutlaatuinen joustavuus ovat omassa luokassaan. Tämä on saavutettu käyttämällä Swix IPM teknologiaa, joka mahdollistaa huikean kiertojäykkyyden ja jousto-ominaisuudet. Kaksi eri runkojäykkyyttä mahdollistavat jokaiselle hiihtäjälle yksilöllisen hiihtotuntuman: Medium kuntoilijoille, nuorille ja naisille, Stiff vahvoille mieshiihtäjille. Matalampi painopiste on saavutettu rungon 3D muotoilulla ja tuo hiihtämiseen vakautta ja täydellisen hiihtotuntuman. Suksen pohjan Kevlar levy lisää suksen käyttöikää suojaten hiilikuiturakennetta. CNC -työstetyt integroidut haarukat ja renkaan kiinnitysmekanismi takaavat suoran liun ja helpon, nopean renkaan vaihtamisen. - Superkevyt hiilikuiturakenne, joka pohjautuu Swix IPM teknologiaan - Kaksi eri runkojäykkyyttä (medium & stiff) mahdollistavat yksilöllisen hiihtotuntuman - Matalampi painopiste parantaa hiihtotuntumaa - Ainutlaatuinen kiertojäykkyys - Erinomainen hallittavuus ja käsiteltävyys - Integroidut aluslevyt mahdollistavat helpon renkaanvaihdon ja lisäävät vakautta. - Pohjan Kevlar levy suojaa suksen hiilikuiturakennetta - Heijastavat yksityiskohdat - Värinältä suojatut lokasuojat - Valmiit sidereiät, joissa alumiiniset vahvikkeet Salomon SNS/Prolink & Rottefella rullahiihtositeille. Mitat: Pituus: 630 mm Paino: 1.410 kg/pari Renkaan halkaisija: 100 mm Renkaan leveys: 23 mm

Tuotenumero
RSSST2

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Swix

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.