Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tar... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin jopa -50 %.

Talvivaraston tyhjennys alkoi!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassaVauhti SKIN SKI CARE Vauhti SKIN SKI CARE Vauhti SKIN SKI CARE
Vauhti SKIN SKI CARE
Vauhti SKIN SKI CARE
Vauhti SKIN SKI CARE

SKIN SKI CARE -puhdistusaine

Vauhti skin care, karvasuksien hoito- ja jäänesto aine

21,90 €
Vastuullinen valinta
Väri
Pinkki
Punainen
Sininen
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Vauhti Skin care red on kehitetty estämään karvasuksen karvan likaantuminen kun keli on +10.. -5C  ja parantamaan pito ominaisuuksia.

Vauhti Skin Care Blue parantaa karvasuksen luistoa ja estää jäätymistä kun keli on kylmempää kuin -5C astetta.

Vauhti Skin Clean & Care tuotteessa on samassa karvan puhdistusaine ja hoitoaine. Estää karvan likaantumista ja jäätymistä. Karva voidaan myös puhdistaa samalla aineella.

Tuotenumero
SSC

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Vauhti

Vastuullinen valinta

Valmistettu Euroopassa

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan valmistettu jossakin Euroopan maassa ja siten sen kuljetus tehtaalta varastoomme kuormittaa vähemmän ympäristöä.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.