Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Vauhti SKIN SKI CARE Vauhti SKIN SKI CARE Vauhti SKIN SKI CARE
Vauhti SKIN SKI CARE
Vauhti SKIN SKI CARE
Vauhti SKIN SKI CARE

SKIN SKI CARE -puhdistusaine

Vauhti skin care, karvasuksien hoito- ja jäänesto aine

23,90 €
Väri
Pinkki
Sininen
Punainen
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Vauhti Skin care red on kehitetty estämään karvasuksen karvan likaantuminen kun keli on +10.. -5C  ja parantamaan pito ominaisuuksia.

Vauhti Skin Care Blue parantaa karvasuksen luistoa ja estää jäätymistä kun keli on kylmempää kuin -5C astetta.

Vauhti Skin Clean & Care tuotteessa on samassa karvan puhdistusaine ja hoitoaine. Estää karvan likaantumista ja jäätymistä. Karva voidaan myös puhdistaa samalla aineella.

Tuotenumero
SSC

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Vauhti

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.