Sisältöön

adidas Predator

Predator on ollut uhka vastustajille jo vuosikymmeniä. Viimeisimmällä Strikeskin-pisteteknologialla varustettu uusi Predator on suunniteltu yhtä asiaa varten: maaleja varten. 

adidas Predator

Predator-jalkapallokengät eivät petä! adidaksen laadukkaat futiskengät palvelevat sekä aloittelevia harrastajia että edistyneitä jalkapalloilijoita. Predator-kengät auttavat sinua rikkomaan rajasi ja parantamaan peliäsi futiskentillä. adidaksen klassikkokengät ovat tarjonneet viimeistä teknologiaa jalkapalloilijoille aina 90-luvulta alkaen. Kenkiä on päivitetty, kehitetty ja hiottu niin, että ne tarjoavat tämän päivät pelaajille ennen näkemätöntä vakautta ja kontrollia. Valitsemalla Predator-kengät pääset nauttimaan niiden teknologiasta, kuten napakasta istuvuudesta ja erinomaisesta liikkuvuudesta. Valitse Predator-mallistosta jalkapallokengät, jotka istuvat parhaiten juuri sinun tarpeisiisi ja tyyliisi – ja ota pallo haltuun! Jalkasi kiittävät, kun pelin tiimellyksessä pienet kolhut eivät tunnu, vaan voit ottaa treenistä kaiken irti turvallisesti.

adidas Predator

Pelasitpa sitten viikonloppuisin kavereiden kanssa tai ammattimaisesti, Predator jalkapallokenkien avulla viet pallon maaliin asti. 

Inspiraatiota pelikentille
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa