Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso ViikkotarjouksetAdidas lippikset

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Lippikset
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (10)
  10 / 10 tuotetta

  Adidas lippikset

  adidas lippikset ovat laatutietoisen valinta. adidas lippikset naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa adidas lippikset helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki adidas lippikset ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua lippikset tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia adidas lippikset tuotteitamme ovat tällä hetkellä Baseball Cap - lippis 23,00 €, HEAT.RDY Four-Panel Cap - lippis 30,00 € ja Terrex HEAT.RDY 5-Panel Graphic Cap - lippis 28,00 € – millaiset adidas lippikset olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Adidas lippikset -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Adidas lippikset -kategorian tuotteet saat hintaan 13.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 40.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Adidas lippikset -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Baseball Cap - lippis, adidas HEAT.RDY Four-Panel Cap - lippis ja adidas Terrex HEAT.RDY 5-Panel Graphic Cap - lippis.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Adidas lippikset

  3.83/5

  Perustuu 6 arvosteluun