Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

Adidas pipot

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Pipot
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (8)
  8 / 8 tuotetta

  Adidas pipot

  adidas pipot ovat laatutietoisen valinta. adidas pipot naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa adidas pipot helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki adidas pipot ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua pipot tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia adidas pipot tuotteitamme ovat tällä hetkellä Terrex Merino Beanie - pipo 50,00 €, Cold.rdy Beanie - pipo 30,00 € ja Pom Pom Woolie - pipo 25,00 € – millaiset adidas pipot olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Adidas pipot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Adidas pipot -kategorian tuotteet saat hintaan 20.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 50.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Adidas pipot -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Terrex Merino Beanie, adidas Cold.rdy Beanie ja adidas Pom Pom Woolie.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Adidas pipot

  4.71/5

  Perustuu 7 arvosteluun