Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiAdidas stretch-housut

adidas stretch-housut ovat laatutietoisen valinta. adidas stretch-housut naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa adidas stretch-housut helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki adidas stretch-housut ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua stretch-housut tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia adidas stretch-housut tuotteitamme ovat tällä hetkellä Zupahike Pants W - stretch-housut 120,00 €, Terrex Liteflex Hiking Tracksuit Bottoms - stretch-housut 90,00 € ja Terrex Liteflex Hiking Tracksuit Pant - stretch-housut 90,00 € – millaiset adidas stretch-housut olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

Paljonko Adidas stretch-housut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Adidas stretch-housut -kategorian tuotteet saat hintaan 90.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 120.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Adidas stretch-housut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Zupahike Pants W - naisten stretch-housut, adidas Terrex Liteflex Hiking Tracksuit Bottoms - miesten stretch-housut ja adidas Terrex Liteflex Hiking Tracksuit Pant - miesten stretch-housut.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Adidas stretch-housut

5/5

Perustuu 2 arvosteluun