Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Topit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (11)
  11 / 11 tuotetta

  Adidas topit

  adidas topit ovat laatutietoisen valinta. adidas topit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa adidas topit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki adidas topit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua topit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia adidas topit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Train HIIT Crop Tank Top W - toppi 35,00 €, Parley Adizero Run Tank Top W - toppi 55,00 € ja Run Fast Running Graphic Tank Top W - toppi 40,00 € – millaiset adidas topit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Adidas topit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Adidas topit -kategorian tuotteet saat hintaan 23.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 55.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Adidas topit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Train HIIT Crop Tank Top W - naisten toppi, adidas Parley Adizero Run Tank Top W - naisten toppi ja adidas Run Fast Running Graphic Tank Top W - naisten toppi.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Adidas topit

  5/5

  Perustuu 1 arvosteluun