Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Toppatakit
 • Kohderyhmä
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (1)
  1 / 1 tuotetta
  Hinta verkossa
  2 väriä
  adidas
  Intersport Sdp Talvitakki - miesten toppatakki
  120,00 €
  79,90 €
  30 pv alin hinta: 120,00 €

  Adidas toppatakit

  adidas toppatakit ovat laatutietoisen valinta. adidas toppatakit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa adidas toppatakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki adidas toppatakit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua toppatakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituin adidas toppatakit tuotteemme on tällä hetkellä Intersport Sdp Talvitakki - toppatakki 79,90 € – millaiset adidas toppatakit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Adidas toppatakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Adidas toppatakit -kategorian tuotteet saat hintaan 79.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 79.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 1 tuotetta.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.