Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Untuvatakit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 4 tuotetta

  Adidas untuvatakit

  adidas untuvatakit ovat laatutietoisen valinta. adidas untuvatakit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa adidas untuvatakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki adidas untuvatakit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua untuvatakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia adidas untuvatakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä W Ess Mid D H Jacket - untuvatakki 109,00 €, Frosty Winter Jacket Jr - untuvatakki 120,00 € ja Helionic Hooded Down Jacket W - untuvatakki 99,90 € – millaiset adidas untuvatakit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Adidas untuvatakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Adidas untuvatakit -kategorian tuotteet saat hintaan 99.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 170.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Adidas untuvatakit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas W Ess Mid D H Jacket - naisten untuvatakki, adidas Frosty Winter Jacket Jr - nuorten untuvatakki ja adidas Helionic Hooded Down Jacket W - naisten untuvatakki.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Adidas untuvatakit

  3.5/5

  Perustuu 2 arvosteluun