Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Adidas uima-asut

adidas uima-asut ovat laatutietoisen valinta. adidas uima-asut naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa adidas uima-asut helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki adidas uima-asut ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua uima-asut tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia adidas uima-asut tuotteitamme ovat tällä hetkellä W 3-Stripes Swimsuit - uimapuku 50,00 €, 3-Stripes Swimsuit Jr - uimapuku 38,00 € ja 3-Stripes Sporty Bikini W - bikinit 50,00 € – millaiset adidas uima-asut olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

Paljonko Adidas uima-asut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Adidas uima-asut -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 55.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 15 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Adidas uima-asut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas W 3-Stripes Swimsuit - naisten uimapuku, adidas 3-Stripes Swimsuit Jr - nuorten uimapuku ja adidas 3-Stripes Sporty Bikini W - naisten bikinit.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Adidas uima-asut

4.19/5

Perustuu 16 arvosteluun