Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Uima-asut
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (18)
  18 / 18 tuotetta
  keskiviikko
  2 väriä
  adidas
  Athly Fit V 3-Stripes Suit Jr - nuorten uimapuku
  35,00 €
  29,90 €
  30 pv alin hinta: 35,00 €
  keskiviikko
  1 väri
  adidas
  3-Stripes Swim Boxer M - miesten uimahousut
  40,00 €
  29,90 €
  30 pv alin hinta: 40,00 €
  keskiviikko
  1 väri
  adidas
  Fit 3-stripes Swim Boxers Jr - nuorten uimahousut
  28,00 €
  19,90 €
  30 pv alin hinta: 28,00 €

  Adidas uima-asut

  adidas uima-asut ovat laatutietoisen valinta. adidas uima-asut naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa adidas uima-asut helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki adidas uima-asut ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua uima-asut tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia adidas uima-asut tuotteitamme ovat tällä hetkellä Athly Fit V 3-Stripes Suit Jr - uimapuku 35,00 €, Short Length Solid Swim Shorts - uimashortsit 33,00 € ja SH3.RO Classic 3-Stripes Swimsuit W - uimapuku 50,00 € – millaiset adidas uima-asut olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Adidas uima-asut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Adidas uima-asut -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 55.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 18 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Adidas uima-asut -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Athly Fit V 3-Stripes Suit Jr - nuorten uimapuku, adidas Short Length Solid Swim Shorts - miesten uimashortsit ja adidas SH3.RO Classic 3-Stripes Swimsuit W - naisten uimapuku.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Adidas uima-asut

  4.13/5

  Perustuu 15 arvosteluun