Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Uima-asut
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (11)
  11 / 11 tuotetta

  Adidas uima-asut

  adidas uima-asut ovat laatutietoisen valinta. adidas uima-asut naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa adidas uima-asut helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki adidas uima-asut ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua uima-asut tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia adidas uima-asut tuotteitamme ovat tällä hetkellä Classic BOS Shorts JR - uimashortsit 28,00 €, SH3.RO Classic 3-Stripes Swimsuit W - uimapuku 50,00 € ja Fit Jam 3s Swim Shorts - uimashortsit 50,00 € – millaiset adidas uima-asut olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Adidas uima-asut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Adidas uima-asut -kategorian tuotteet saat hintaan 28.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 60.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Adidas uima-asut -kategorian tuotteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Classic BOS Shorts JR - nuorten uimashortsit, adidas SH3.RO Classic 3-Stripes Swimsuit W - naisten uimapuku ja adidas Fit Jam 3s Swim Shorts - miesten uimashortsit.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Adidas uima-asut

  4/5

  Perustuu 13 arvosteluun