Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetNaisten adidas urheiluliivit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Naisten urheiluliivit
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (9)
  9 / 9 tuotetta

  Naisten adidas urheiluliivit

  Untuvatakit naisten urheiluliivit ovat laatutietoisen valinta. Voit ostaa Untuvatakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Untuvatakit naisten urheiluliivit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua Untuvatakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Untuvatakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Tiro 21 Track Pant - verkkarihousut 39,90 €, Cushioned Crew Sock 3 pr - pitkät sukat 15,00 € ja Essentials 3-Stripes Leggings W - pitkät trikoot 35,00 € – millaiset Untuvatakit naisten urheiluliivit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Naisten adidas urheiluliivit maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Naisten adidas urheiluliivit-kategorian tuotteet saat hintaan 38.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 55.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Naisten adidas urheiluliivit?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas All Me 3-Stripes Bra - naisten urheiluliivit, adidas Marimekko All Me Bra - naisten urheiluliivit ja adidas Studio Bra W - naisten urheiluliivit.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Naisten adidas urheiluliivit

  4.25/5

  Perustuu 4 arvosteluun