Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.adidas-jumppapussit

Adidas on ikoninen urheilubrändi, joka on vuosikymmenten ajan ollut teknisten urheiluvaatteiden ja sporttisen katumuodin edelläkävijä. Adidas on ollut 1940-luvulta saakka vahvasti esillä niin urheilun kansainvälisissä suurtapahtumissa kuin pop-kulttuurin ilmiöissäkin. Urheilun saralla adidas tunnetaan vahvana osaajana juoksuun, jalkapalloon, treenaamiseen ja uintiin suunnattujen tuotteiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Brändin vaatteissa, jalkineissa ja varusteissa hyödynnetään innovatiivisia materiaaliratkaisuja ja uusimpia teknisiä ratkaisuja, jotka on suunniteltu tukemaan kunkin lajin fyysisiä vaatimuksia mahdollisimman hyvin. Adidas tunnetaan myös värikkäistä ja trendikkäistä vapaa-ajan vaatteista ja tennareista, jotka hakevat inspiraatiota aina katumuodin ajankohtaisimmista trendeistä. Brändin vapaa-ajan valikoimasta löytyvät myös tyylikkäät ja monikäyttöiset adidas-jumppapussit, eli ns. gymbagit.

Jumppapussi on nimensä mukaan vedettävillä sulkijahihnoilla varusteltu pussimainen laukku, jota kannetaan repun tapaan selässä. Tyylikäs adidas-jumppapussi on trendikäs ja kätevä asuste niin treeneihin kuin monipuoliseen vapaa-ajan käyttöön. Adidas-jumppapussi on kooltaan pieni mutta kompakti – siinä kulkevat kätevästi tärkeimmät varusteet, kuten vaihtovaatteet, juomapullo ja treenikengät. Adidas-jumppapussi on lisäksi tyylikäs ja hauska loppusilaus rennon sporttiseen tyyliin. Jumppapusseista löytyy runsaasti erilaisia värivaihtoehtoja, joista voi valita kuhunkin asukokonaisuuteen sopivimman vaihtoehdon. Klassista adidas-jumppakassia koristaa suuri adidas-logo, joka henkii näyttävää ja leikkisää 1990-luvun urheilumuotia. Klassinen musta, pirteä pinkki vai räväkän kuviollinen – millainen adidas-jumppapussi sopisi sinun tyylisi parhaiten?

Intersportin kattavasta valikoimasta löydät kaikki tyylikkäät ja monikäyttöiset adidas-jumppakassit treeneihin ja rentoon vapaa-ajan käyttöön. Suuresta valikoimastamme löydät adidas-jumppakassit aina kauden kiinnostavimmissa väreissä ja kuoseissa. Intersportista löydät myös lasten adidas-jumppakassit urheiluharrastuksiin, kouluun ja vapaa-ajan rientoihin. Jos etsit tiettyä mallia, väriä tai kuosia, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi. Tilaa adidas-jumppakassi netistä tai osta se lähimmästä Intersport-kaupasta. Mikäli sporttinen katumuoti ja tyylikkäät urheiluvaatteet ovat sinun juttusi, tutustu myös muuhun adidas-valikoimaan. Katso esimerkiksi adidas-takit, adidas-housut, adidas-trikoot sekä adidas-tennarit ja adidas-juoksukengät. Tutustu, löydä suosikkisi ja luo sinun näköisesi tyyli.

Paljonko Adidas gymbackit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Adidas gymbackit -kategorian tuotteet saat hintaan 18.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 18.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 1 tuotetta.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.