Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tar... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin jopa -50 %.

Talvivaraston tyhjennys alkoi!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Asics gel cumulus
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (7)
  7 / 7 tuotetta
  Asics Gel Cumulus 23

  Feel light and lifted with the new GEL-CUMULUS™ 23 shoe. Designed with superior cushioning and an excellent fit GEL-CUMULUS™ 23 shoe perfectly adapts to the body in motion.​

  Asics Gel Cumulus

  Asics Gel Cumulus on varma valinta, jos kaipaa kevyttä ja neutraalia juoksukenkää, jossa on paljon pehmeyttä ja kimmoisuutta. Lisäksi kengässä on erinomainen iskun vaimennus Gel – teknologian avulla. Päälliskangas on joustavaa neulosta ja tuo mukavuuden tunnetta sekä varmistaa hyvän istuvuuden. Istuvuus on tärkeää mukavuuden takaamiseksi ja yhdistettynä Guidance Line- teknologian kanssa, askellus on tehokkaampaa.

  Kengän suurimpiin kulumiskohtiin on lisätty kestävää kumia, joka pidentää kengän käyttöikää. Tämän ansiosta kenkä on kestävä valinta, joka myös pehmeytensä ansiosta voi ehkäistä rasitusvammoja.

  Paljonko Asics gel cumulus -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Asics gel cumulus -kategorian tuotteet saat hintaan 99.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 149.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Asics gel cumulus -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Asics GEL-CUMULUS 24 GTX - naisten juoksukengät, Asics GEL-CUMULUS 24 GTX - miesten juoksukengät ja Asics Gel-Cumulus 24 W - Naisten Juoksukengät.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Asics gel cumulus

  4.79/5

  Perustuu 28 arvosteluun