Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. ASICS GEL-CUMULUS™ 25

ASICS GEL-CUMULUS™ 25 -juoksukenkä on pehmeä ja monikäyttöinen arjen kenkä, joka sopii erilaisiin treeneihin ja lenkkipituuksiin

Asics Gel Cumulus

Asics Gel Cumulus on varma valinta, jos kaipaa kevyttä ja neutraalia juoksukenkää, jossa on paljon pehmeyttä ja kimmoisuutta. Lisäksi kengässä on erinomainen iskun vaimennus Gel – teknologian avulla. Päälliskangas on joustavaa neulosta ja tuo mukavuuden tunnetta sekä varmistaa hyvän istuvuuden. Istuvuus on tärkeää mukavuuden takaamiseksi ja yhdistettynä Guidance Line- teknologian kanssa, askellus on tehokkaampaa.

Kengän suurimpiin kulumiskohtiin on lisätty kestävää kumia, joka pidentää kengän käyttöikää. Tämän ansiosta kenkä on kestävä valinta, joka myös pehmeytensä ansiosta voi ehkäistä rasitusvammoja.

Paljonko Asics gel cumulus -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Asics gel cumulus -kategorian tuotteet saat hintaan 59.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 170.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Asics gel cumulus -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Asics GEL-Cumulus 25 W - naisten juoksukengät, Asics GEL-Cumulus 25 - miesten juoksukengät ja Asics GEL-CUMULUS 24 GTX W - naisten juoksukengät.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Asics gel cumulus

4.72/5

Perustuu 25 arvosteluun