Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetAsics gel cumulus

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Asics gel cumulus
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (5)
  5 / 5 tuotetta
  Asics Gel Cumulus 23

  Feel light and lifted with the new GEL-CUMULUS™ 23 shoe. Designed with superior cushioning and an excellent fit GEL-CUMULUS™ 23 shoe perfectly adapts to the body in motion.​

  Asics Gel Cumulus

  Asics Gel Cumulus on varma valinta, jos kaipaa kevyttä ja neutraalia juoksukenkää, jossa on paljon pehmeyttä ja kimmoisuutta. Lisäksi kengässä on erinomainen iskun vaimennus Gel – teknologian avulla. Päälliskangas on joustavaa neulosta ja tuo mukavuuden tunnetta sekä varmistaa hyvän istuvuuden. Istuvuus on tärkeää mukavuuden takaamiseksi ja yhdistettynä Guidance Line- teknologian kanssa, askellus on tehokkaampaa.

  Kengän suurimpiin kulumiskohtiin on lisätty kestävää kumia, joka pidentää kengän käyttöikää. Tämän ansiosta kenkä on kestävä valinta, joka myös pehmeytensä ansiosta voi ehkäistä rasitusvammoja.

  Paljonko Asics gel cumulus maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Asics gel cumulus-kategorian tuotteet saat hintaan 70.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 140.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Asics gel cumulus?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Asics Gel-Cumulus 22 M - miesten juoksukengät, Asics Gel-Cumulus 21 M - miesten juoksukengät ja Asics Gel-Cumulus 22 Jr - nuorten juoksukengät.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Asics gel cumulus

  4.54/5

  Perustuu 24 arvosteluun