Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiGEL KAYANO 30™

GEL-KAYANO™ 30 juoksukengät yhdistävät maksimaalisen tuen ja loputtoman mukavuuden täydellisen mukavuuden saavuttamiseksi. Ne ovat edistyksellisimmät vakauskengät, jotka on suunniteltu auttamaan sinua juoksemaan entistä pidemmälle.

ASICS Frontrunner arvostelut

“Juoksen melkein joka päivä, joten tarvitsen juoksukengät jotka ovat vakaat ja mukavat, mutta myös kevyet. GEL-KAYANOTM - juoksukengät antavatkin erinomaista vakautta, samalla täyttäen vaatimukset mukavista ja kevyistä kengistä." 

Karsten Janssen, ASICS FrontRunner tiimin jäsen 

 

“ASICS GEL-KAYANO 29 -juoksukengät ovat mahtavat niin pitkille juoksulenkeille, kuin nopeille intervalleille. Erittäin hyvä, monipuolinen ja uskollinen kumppani, joka tarjoaa vakautta ja mukavuutta siellä missä sitä tarvitaan."  

Marina Rappold, ASICS FrontRunner tiimin jäsen 

Asics Gel Kayano

Asics Gel Kayano on vakautta, tukea ja mukavuutta tuova juoksukenkä. Mukavuuden tärkeys tulee myös esiin kengän muotoilussa, sillä malli on kehitelty tuomaan vakautta ja edistämään kengän luonnollisempaa liikettä jalassa. Muun muassa Space Trusstic -teknologia parantaa vakautta ja ehkäisee ylipronaatiota ja I.G.S. -teknologia edesauttaa sujuvaa askellusta antamalla työntövoimaa. Lisäksi kannan GEL -teknologia parantaa iskuvaimennusta.

Näiden ominaisuuksien avulla niin urheilijat kuin harrastelijatkin voivat juosta mukavasti ja saavuttaa tavoitteensa tuntematta kipua tai hankausta pitkilläkään matkoilla.

Paljonko Asics gel kayano -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Asics gel kayano -kategorian tuotteet saat hintaan 149.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 200.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Asics gel kayano -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Asics ASICS GEL-Kayano 30 - naisten juoksukengät, Asics GEL-KAYANO 29 M - miesten juoksukengät ja Asics Gel Kayano 29 W - naisten juoksukengät.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Asics gel kayano

4.71/5

Perustuu 24 arvosteluun