Sisältöön

Asics gel kayano

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Asics gel kayano
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (2)
  2 / 2 tuotetta
  Gel Kayano

  Juoksitpa lyhyitä tai pitkiä matkoja, Gel Kanayo sopii kaikille juoksijoille! 

  Vakautta juoksulenkeille
  "Asics juoksukengät ovat olleet luottokenkäni juostessa jo pidemmän aikaa, eivätkä ne petä tälläkään kertaa. Asics Kayano 28 juoksukengät luovat vakaan askeleen ja tuovat tasapainoista tunnetta juostessani. Ne ovat parantaneet suoritustani vaimentamalla iskua ja auttamalla minua pitämään vakaan askeleen." -Jessica Ståhl Norris, Ruotsi

  Asics Gel Kayano

  Asics Gel Kayano on vakautta, tukea ja mukavuutta tuova juoksukenkä. Mukavuuden tärkeys tulee myös esiin kengän muotoilussa, sillä malli on kehitelty tuomaan vakautta ja edistämään kengän luonnollisempaa liikettä jalassa. Muun muassa Space Trusstic -teknologia parantaa vakautta ja ehkäisee ylipronaatiota ja I.G.S. -teknologia edesauttaa sujuvaa askellusta antamalla työntövoimaa. Lisäksi kannan GEL -teknologia parantaa iskuvaimennusta.

  Näiden ominaisuuksien avulla niin urheilijat kuin harrastelijatkin voivat juosta mukavasti ja saavuttaa tavoitteensa tuntematta kipua tai hankausta pitkilläkään matkoilla.

  Paljonko Asics gel kayano maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Asics gel kayano-kategorian tuotteet saat hintaan 120.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 120.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Asics gel kayano?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Asics Gel-Kayano 27 M - miesten juoksukengät, Asics Gel Kayano 28 M - miesten juoksukengät ja Asics Gel-Kayano 27 W - naisten juoksukengät.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Asics gel kayano

  4.77/5

  Perustuu 44 arvosteluun