Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30Gel- Kayano 29™

Uudistettu Gel- Kayano 29 tarjoaa juoksijalle tukea ja vakautta sekä maksimaalista vaimennusta. Kenkä sopii kaikenlaisille juoksulenkeille ja jokaiselle juoksijalle aina aloittelijasta kokeneempaan juoksijaan. Gel-Kayano 29 on edeltäjäänsä kevyempi ja tarjoaa juoksulenkille enemmän energiaa!

Tämä ASICSin lippulaivamallin päivitetyssä versiossa on LITETRUSS™ teknologia joka antaa tukea ja vakautta jokaisella askeleella. Kengässä on FF BLAST™ PLUS välipohja joka tarjoaa vielä parempaa vaimennusta ja energisempää kimmoisuutta. Pehmeä päällinen koostuu 75% kierrätetystä materiaalista, se on hengittävä ja kevyen tuntuinen jotta jokainen juoksutreeni sujuisi mukavasti.

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Asics gel kayano
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (2)
  2 / 2 tuotetta
  Gel Kayano 29™

  Asics Gel Kayano 29™ sisältää FF BLAST™ PLUS pehmusteen, joka luo kevyemmän sekä energisemmän askeleen juostessa. Pohjan pehmeä, ketterä koostumus lisää positiivista energiaa jokaiseen askeleeseen kohoten kehoasi ja mieltäsi

  ASICS Frontrunner arvostelut

  “Juoksen melkein joka päivä, joten tarvitsen juoksukengät jotka ovat vakaat ja mukavat, mutta myös kevyet. GEL-KAYANOTM - juoksukengät antavatkin erinomaista vakautta, samalla täyttäen vaatimukset mukavista ja kevyistä kengistä." 

  Karsten Janssen, ASICS FrontRunner tiimin jäsen 

   

  “ASICS GEL-KAYANO 29 -juoksukengät ovat mahtavat niin pitkille juoksulenkeille, kuin nopeille intervalleille. Erittäin hyvä, monipuolinen ja uskollinen kumppani, joka tarjoaa vakautta ja mukavuutta siellä missä sitä tarvitaan."  

  Marina Rappold, ASICS FrontRunner tiimin jäsen 

  Asics Gel Kayano

  Asics Gel Kayano on vakautta, tukea ja mukavuutta tuova juoksukenkä. Mukavuuden tärkeys tulee myös esiin kengän muotoilussa, sillä malli on kehitelty tuomaan vakautta ja edistämään kengän luonnollisempaa liikettä jalassa. Muun muassa Space Trusstic -teknologia parantaa vakautta ja ehkäisee ylipronaatiota ja I.G.S. -teknologia edesauttaa sujuvaa askellusta antamalla työntövoimaa. Lisäksi kannan GEL -teknologia parantaa iskuvaimennusta.

  Näiden ominaisuuksien avulla niin urheilijat kuin harrastelijatkin voivat juosta mukavasti ja saavuttaa tavoitteensa tuntematta kipua tai hankausta pitkilläkään matkoilla.

  Paljonko Asics gel kayano -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Asics gel kayano -kategorian tuotteet saat hintaan 179.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 179.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 2 tuotetta.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Asics gel kayano

  4.8/5

  Perustuu 5 arvosteluun