Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Luistimet
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (103)
  103 / 103 tuotetta

  Bauer luistimet

  Luistimet ovat jokaisen jääkiekkoilijan tärkein varuste. Luistimilla on valtava merkitys tekniikkaan, nopeuteen sekä siihen, miten jäällä pääsee liikkumaan. Jääkiekkoluistimet eivät ole kaikki samanlaisia, vaan niiden istuvuuksissa ja teknisissä ominaisuuksissa on huomattavia eroja. Luistinten valinnassa onkin ehdottoman tärkeää valita juuri omalle jalalle, omaan taitotasoon sekä omaan pelityyliin sopivat luistimet. Kun luistimet ovat itselle sopivat, jäällä pääsee liikkumaan haluamallaan tavalla ja oma suoritus kehittyy huomattavasti. Laadukkaita ja teknisiltä ominaisuuksiltaan erinomaisia luistimia valmistaa esimerkiksi kanadalainen jääkiekkomerkki Bauer, jonka valikoimasta löytyy sopivia vaihtoehtoja niin junioripelaajille kuin kokeneemmillekin kiekkoilijoille. 

  Bauer ei turhaan ole arvostettu, sillä merkin tuotteet palvelevat loistavasti kaiken tasoisia jääkiekon harrastajia. Brändin suureen tuotevalikoimaan kuuluvat niin huippulaadukkaat mailat kuin jääkiekkosuojatkin. Merkin suosituimpiin tuotteisiin kuuluvat myös Bauer-jääkiekkoluistimet, joita on tarjolla kattava valikoima. Bauer-luistimet on jaoteltu pääkategorioihin luistinten erilaisten ominaisuuksien mukaan. Esimerkiksi Bauer Vapor -sarjan luistimet sopivat parhaiten nopeutta ja hyvää kontrollia tavoitteleville kiekkoilijoille. Sen sijaan Bauer Supreme -sarjan luistimet ovat loistava valinta niille, jotka haaveilevat lähes kustomoidusta istuvuudesta. Itselle sopivinta Bauer-luistinmallia etsiessä kannattaakin tutustua huolellisesti eri tuoteryhmien ominaisuuksiin ja konsultoida lajitietoista myyjää ennen ostopäätöksen tekoa.

  Mistä parhaat Bauer-jääkiekkoluistimet? Haaveilitpa sitten täydellisestä istuvuudesta, räjähtävyydestä tai nopeudesta, Intersportin kattavasta Bauer-valikoimasta löydät juuri sinulle sopivimmat jääkiekkoluistimet. Suuresta valikoimastamme löydät kaikki suosituimmat luistinsarjat sekä halutuimmat mallit, kuten Bauer Vapor -luistimet, Bauer Supereme -luistimet sekä Bauer Elite Yht -luistimet. Valikoimasta löytyvät sopivat mallit sekä koot niin junioreille kuin aikuisillekin pelaajille. Tilaa Bauer-luistimet netistä helposti tai poikkea lähimmässä Intersport-kaupassasi tutustumassa valikoimaan. Kaupassa apunasi ovat asiantuntevat myymämme, jotka auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivimmat luistimet. Muista päivittää myös muut kiekkovarusteet kuntoon – katso esimerkiksi Bauer-mailat, Bauer-suojat ja Bauer-hanskat. Tervetuloa ostoksille!

  Paljonko Bauer luistimet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Bauer luistimet -kategorian tuotteet saat hintaan 44.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 949.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 103 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Bauer luistimet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bauer Supreme Elite Jr D Jk-luistin - nuorten jääkiekkoluistimet, Bauer Pro Skate Sr Luistimet Presharp - jääkiekkoluistimet ja Bauer Pro Skate Jr Luistimet Presharp - jääkiekkoluistimet.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Bauer luistimet

  4.6/5

  Perustuu 5 arvosteluun