Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Supreme
 • Tuotekategoria
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (123)
  123 / 123 tuotetta
  1 väri
  Bauer
  Supreme Elite Jr D Jk-luistin - nuorten jääkiekkoluistimet
  249,00 €
  169,00 €
  30 pv alin hinta: 169,00 €
  1 väri
  Bauer
  Supreme Elite Int D Jk-luistin. - jääkiekkoluistimet
  279,00 €
  179,00 €
  30 pv alin hinta: 179,00 €
  1 väri
  Bauer
  Supreme Elite Sr D Jk-luistin. - jääkiekkoluistimet
  299,00 €
  199,00 €
  30 pv alin hinta: 199,00 €
   
  Bauer
  Supreme Elite Sr EE Jk-luistin.. - jääkiekkoluistimet
  299,00 €
  199,00 €
  30 pv alin hinta: 199,00 €
   
  Bauer
  Supreme Elite Int EE Jk-luistin - jääkiekkoluistimet
  279,00 €
  179,00 €
  30 pv alin hinta: 179,00 €

  Bauer Supreme

  Bauer on yksi maailman johtavimmista jääkiekkotuotteiden valmistajista. Kanadassa perustetun brändin valikoimaan kuuluu runsaasti erilaisia luistimia, mailoja, jääkiekkosuojia sekä kiekkoiluun soveltuvia vaatteita ja varusteita. Bauer-tuotteista löytyy vaihtoehtoja kaiken tasoisille kiekkoilijoille – vasta-alkajille, aktiiviharrastajille ja ammattipelaajille. Brändin varusteisiin luottavat myös maailman kovatasoisimmat huippukiekkoilijat. Bauer-varusteet jaetaan erilaisiin sarjoihin, jotka soveltuvat erilaisiin pelityyleihin. Yksi suosituimmista sarjoista on Bauer Supreme, johon kuuluvat jääkiekkomailat, jääkiekkoluistimet, jääkiekkohousut ja jääkiekkohanskat. Bauer Supreme -sarjan tuotteet soveltuvat ensi sijassa hieman kokeneemmalle pelaajalle, joka etsii maksimaalista voimantuottoa, nopeutta ja tarkkuutta.

  Bauer Supreme -sarjan varusteilla viet pelisi seuraavalle tasolle. Olipa mielessäsi sitten huipputason jääkiekkomaila tai luistimet, löydät ne Bauer Supreme -sarjasta. Bauer Supreme -luistimet sopivat aktiivipelaajalle, joka etsii optimaalista nopeutta ja räjähtävyyttä. Sarjan luistimet on varusteltu joustavuutta lisäävällä takaläpällä sekä Lightspeed Edge -teräkotelolla, joka mahdollistaa teränvaihdon muutamissa sekunneissa. Sarjan mailoista löytyy erilaisia vaihtoehtoja eri pelityyleihin ja mieltymyksiin. Jokainen Bauer Supreme -maila on kuitenkin suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman terävät ja voimakkaat maalilaukaukset.  Bauer Supreme -jääkiekkohanskat tarjoavat sen sijaan parhaan mahdollisen pidon ja suojaavuuden vauhdikkaisiin pelitilanteisiin. Bauer Supreme -sarjasta löytyvät huipputason varusteet myös maalivahdeille.

  Etsitkö räjähtävää voimaa ja nopeutta kiekkokaukaloon? Intersportin suuresta kiekkovalikoimasta löydät kaikki korkealaatuiset Bauer Supreme -sarjan varusteet. Olitpa sitten hyökkääjä tai maalivahti, Bauer Supreme -sarjan varusteista saat lisäpuhtia intensiivisiinkin pelitilanteisiin. Löydät meiltä esimerkiksi suositut luistinmallit, kuten Bauer Supreme 160 ja Bauer Supreme Elite. Tilaa Bauer Supreme -varusteet netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Sinun pelityylisi parhaiten sopivien luistinten ja varusteiden valinnassa apunasi ovat asiantuntevat myyjämme. Jos etsit parasta mahdollista laatua ja suorituskykyä kiekkoiluun, katso myös muut Bauer-varustesarjoihin, kuten Bauer Nexus ja Bauer Vapor 1X.

  Paljonko Bauer supreme -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Bauer supreme -kategorian tuotteet saat hintaan 44.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 949.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 123 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Bauer supreme -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bauer Supreme Mach Fit2 Int Luistimet - jääkiekkoluistimet, Bauer Supreme M4 EE Jr Luistimet - nuorten jääkiekkoluistimet ja Bauer Supreme M4 Fit1 Int Luistimet. - jääkiekkoluistimet.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Bauer supreme

  4.5/5

  Perustuu 4 arvosteluun