Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetBauer vaatteet

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Vaatteet
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (30)
  30 / 30 tuotetta

  Bauer vaatteet

  Alushousut vaatteet ovat laatutietoisen valinta. Voit ostaa Alushousut helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Alushousut vaatteet ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua Alushousut tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Alushousut tuotteitamme ovat tällä hetkellä Performance Pitkä Sukka - pitkät sukat 16,90 €, Supreme pitkä luistinsukka - pitkät sukat 24,90 € ja Vapor pitkä luistinsukka - pitkät sukat 24,90 € – millaiset Alushousut vaatteet olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Bauer vaatteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Bauer vaatteet-kategorian tuotteet saat hintaan 9.95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 64.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 26 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Bauer vaatteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bauer Vapor pitkä luistinsukka - pitkät sukat, Bauer Supreme pitkä luistinsukka - pitkät sukat ja Bauer Performance Pitkä Sukka - pitkät sukat.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Bauer vaatteet

  4.67/5

  Perustuu 6 arvosteluun