Sisältöön
Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosi... Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosikkisi!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet ja varusteet syksyyn! 

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetBauer sukat

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Sukat
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (7)
  7 / 7 tuotetta

  Bauer sukat

  Alushousut sukat ovat laatutietoisen valinta. Alushousut sukat naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Alushousut helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Alushousut sukat ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua Alushousut tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Alushousut tuotteitamme ovat tällä hetkellä Performance Jock Sr Short Alasuojalla - alushousut 54,90 € ja Performance Jock Yth Short Alasuojalla - alushousut 49,90 € – millaiset Alushousut sukat olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Bauer maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Bauer -kategorian tuotteet saat hintaan 11.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 39.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Bauer ?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bauer Essential Tall luistinsukka - pitkät sukat, Bauer Essential Low luistinsukka - nilkkasukat ja Bauer Pro Cut Resist tall luistinsukka pitkä - pitkät sukat.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Bauer sukat

  4.75/5

  Perustuu 4 arvosteluun