Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetBauer sukat

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Sukat
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (7)
  7 / 7 tuotetta

  Bauer sukat

  Alushousut sukat ovat laatutietoisen valinta. Alushousut sukat naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Alushousut helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Alushousut sukat ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua Alushousut tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Alushousut tuotteitamme ovat tällä hetkellä Performance Pitkä Sukka - pitkät sukat 16,90 €, Supreme pitkä luistinsukka - pitkät sukat 24,90 € ja Vapor pitkä luistinsukka - pitkät sukat 24,90 € – millaiset Alushousut sukat olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Bauer sukat maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Bauer sukat-kategorian tuotteet saat hintaan 11.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 39.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Bauer sukat?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bauer Vapor pitkä luistinsukka - pitkät sukat, Bauer Supreme pitkä luistinsukka - pitkät sukat ja Bauer Performance Pitkä Sukka - pitkät sukat.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Bauer sukat

  4.67/5

  Perustuu 3 arvosteluun