Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Burton reput

Olipa sitten matkalla kouluun, töihin, retkeilemään tai lumilautailemaan, reppu on sinulle ehdoton hankinta. Reppu sopii meneväiselle tyypille, jonka päivään mahtuu reippaasti aktiviteetteja. Reppuun voi huoletta pakata koko päivän vaatteet ja varusteet, sillä raskaampikin kuorma jakautuu repussa tasaisesti ilman että selkä rasittuu. Reppu jättää kädet vapaaksi ja se pysyy selässä vauhdikkaammassakin menossa. Repuista löytyy reippaasti erilaisia malleja ja kokoja kaikkiin käyttötarpeisiin. Nykyisin reppujen materiaalit ja teknisten ominaisuuden ovat hyvin kehittyneitä, minkä vuoksi reppujen käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Esimerkiksi Burton-reput tarjoavat paljon laadukkaita ja tyylikkäitä vaihtoehtoja.

Miksi Burton-reppu kannattaa valita? Merkin laatuun voi luottaa, sillä Yhdysvalloissa perustettu Burton tunnetaan huippusuosittujen lumilautojen, vaatteiden ja varusteiden valmistajana jo yli 40 vuoden ajalta. Merkillä on vahva osaaminen erityisesti kestävien ja vaativissakin sääoloissa toimivien materiaaliratkaisujen suunnittelijana. Kuten merkin muutkin tuotteet, Burton-reput ovat kestävät niin katseita kuin kovaakin käyttöä. Teknisten ominaisuuksien lisäksi Burton-reput ihastuttavat myös persoonallisella tyylillään: brändin reppuvalikoimasta löytyy reippaasti erilaisia värejä, kuoseja ja upeita yksityiskohtia. Burton-reppu varmistaa, että erotut niin rinteessä kuin koulun välitunnillakin.

Haaveissa tyylikäs Burton-backpack? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki parhaat Burton-reput urheiluun ja vapaa-aikaan. Olipa mielessäsi sitten kompakti koulureppu tai tilavampi backpack retkeilyyn, Burtonin valikoimasta löydät etsimäsi. Suuren kokonvalikoiman lisäksi valikoimasta löytyy paljon erilaisia värejä ja tyylejä. Jos mielessäsi on tietty malli tai väri, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi helposti. Jos haussa on Burton-reppu ale-hintaan, kannattaa tutustu myös verkkokaupan Last Chance -osaston vaihtuviin tarjouksiin. Tilaa Burton-reppu netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos et löytänyt etsimääsi, katso myös muut reput , gymbagit ja urheilulaukut.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.