Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

Burton pipot

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Pipot
 • Väri
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (6)
  6 / 6 tuotetta
  Hinta verkossa
  6 väriä
  Burton
  Recycled Kactusbunch pipo
  30,00 €
  19,90 €
  30 pv alin hinta: 30,00 €
  2 väriä
  Burton
  Burton Plush pipo
  35,00 €
  1 väri
  Burton
  Burton Rib pipo
  30,00 €

  Burton pipot

  Burton pipot ovat laatutietoisen valinta. Voit ostaa Burton pipot helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Burton pipot ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua pipot tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Burton pipot tuotteitamme ovat tällä hetkellä Recycled Kactusbunch pipo - pipo 19,90 €, Burton Zippy Beanie - pipo 45,00 € ja Burton Plush pipo - pipo 35,00 € – millaiset Burton pipot olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Burton pipot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Burton pipot -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 45.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Burton pipot -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Burton Recycled Kactusbunch pipo, Burton Burton Zippy Beanie - naisten pipo ja Burton Burton Plush pipo.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.