Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINColumbia fleecetakit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Fleecetakit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (10)
  10 / 10 tuotetta

  Columbia fleecetakit

  Columbia fleecetakit ovat laatutietoisen valinta. Columbia fleecetakit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Columbia fleecetakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Columbia fleecetakit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua fleecetakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Columbia fleecetakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Rugged Ridge II Sherpa Fleece - fleecetakki 59,90 €, Fast Trek II Full Zip Fleece - fleecetakki 55,00 € ja West Bend Full Zip W - fleecetakki 69,90 € – millaiset Columbia fleecetakit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Columbia fleecetakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Columbia fleecetakit -kategorian tuotteet saat hintaan 32.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 79.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Columbia fleecetakit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Columbia Rugged Ridge II Sherpa Fleece - miesten fleecetakki, Columbia Fast Trek II Full Zip Fleece - miesten fleecetakki ja Columbia West Bend Full Zip W - naisten fleecetakki.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Columbia fleecetakit

  4.5/5

  Perustuu 2 arvosteluun