Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso ViikkotarjouksetColumbia hupparit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Hupparit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (3)
  3 / 3 tuotetta

  Columbia hupparit

  Columbia hupparit ovat laatutietoisen valinta. Columbia hupparit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Columbia hupparit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Columbia hupparit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua hupparit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Columbia hupparit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Basic Logo II Hoodie - huppari 70,00 €, Logo Hoodie Women - huppari 65,00 € ja Trek Graphic Hoodie W - huppari 70,00 € – millaiset Columbia hupparit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Columbia hupparit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Columbia hupparit -kategorian tuotteet saat hintaan 65.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 70.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Columbia hupparit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Columbia Basic Logo II Hoodie - miesten huppari, Columbia Logo Hoodie Women - naisten huppari ja Columbia Trek Graphic Hoodie W - naisten huppari.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.