Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiConverse all star

Converse All Star

Converse on jo 1900-luvun alussa perustettu brändi, joka tunnetaan rennoista tennareista. Yhdysvaltalainen merkki aloitti toimintansa teollisuuskumin valmistajana, mutta siirtyi myöhemmin vapaa-ajan jalkineiden tuotantoon. Merkki nousi maailmanlaajuiseen maineeseen legendaaristen Converse All Star -kenkien myötä. Converse All Star on vahvasta canvas-kankaasta valmistettu kapealinjainen tennari, jonka kärkiosa on vahvistuttu kumilla. Kengän tunnuspiirteisiin kuuluu myös kyljessä komeileva tähtilogo ja nilkkaa tukeva varsi. Poikkeuksellisen tukevan rakenteensa vuoksi Converse All Star -kengistä tuli 1920-luvulla koripalloilijoiden suosikkikengät. Kun silloinen huippukoripalloilija Chuck Taylor antoi nimensä klassikkokengille, niiden suosio lisääntyi entisestään. Myöhemmin Converse All Star -kengät raivasivat tiensä koripallokentiltä katumuotiin. Tänä päivänä Converse All Star on edelleen yksi kaikkien aikojen suosituimmista vapaa-ajan jalkineista.

Converse All Star on säilyttänyt ikonisen tyylinsä lähes muuttumattomana jo kymmenien vuosien ajan. Mustat, punaiset ja valkoiset Converse All Starit ovat klassikko, mutta saatavilla nykyisin myös rajaton määrä muita värejä ja kuoseja. Nykyisin pitkävartinen Converse All Star Hi on saanut rinnalleen myös matalavartisen Coverse All Star Ox -mallin. Alkuperäisestä kenkämallista löytyy tänä päivänä myös pelkistetympi ja modernimpi Converse All Star 2. Jos klassikkokengistä ei malta luopua talvellakaan, nykyisin ovat saatavilla myös vedenpitävät ja lämpimällä vuorikankaalla varustellut Converse All Star -talvikengät.

Pidätkö klassisista tennareista? Intersportin valikoimasta löydät kaikki suositut Converse All Stars -mallit eri väreissä ja tyyleissä. Olipa mielessäsi sitten matalavartinen malli tai lämpimät talvitennarit, meiltä löydät suosikkisi. Valikoimasta löydät Converse All Starit ajattomissa klassikkoväreissä sekä kauden trendiväreissä. Jos mielessäsi on tietty malli, väri tai koko, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi. Tilaa Converse All Star -kengät netistä tai tutustu merkin valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos pidät rennosta vapaa-ajan muodista, tutustu myös adidas-kenkiin, Nike-kenkiin ja Vans-kenkiin.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.