Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Craft aluskerrastot

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Aluskerrastot
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (3)
  3 / 3 tuotetta

  Craft aluskerrastot

  Craft aluskerrastot ovat laatutietoisen valinta. Craft aluskerrastot naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Craft aluskerrastot helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Craft aluskerrastot ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua aluskerrastot tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Craft aluskerrastot tuotteitamme ovat tällä hetkellä Core Dry Baselayer Set Jr - aluskerrasto 40,00 €, Core Dry Baselayer Set W - aluskerrasto 50,00 € ja Core Dry Baselayer Set M - aluskerrasto 50,00 € – millaiset Craft aluskerrastot olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Craft aluskerrastot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Craft aluskerrastot -kategorian tuotteet saat hintaan 40.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 50.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Craft aluskerrastot -kategorian tuotteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Craft Core Dry Baselayer Set Jr - nuorten aluskerrasto, Craft Core Dry Baselayer Set W - naisten aluskerrasto ja Craft Core Dry Baselayer Set M - miesten aluskerrasto.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Craft aluskerrastot

  4.32/5

  Perustuu 91 arvosteluun