Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Tohvelit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (1)
  1 / 1 tuotetta

  Crocs tohvelit

  Potkaistavat sandaalit tohvelit ovat laatutietoisen valinta. Potkaistavat sandaalit tohvelit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Potkaistavat sandaalit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Potkaistavat sandaalit tohvelit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua Potkaistavat sandaalit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Potkaistavat sandaalit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Crocband Short Jaunt W - matalavartiset kumisaappaat 29,90 €, Handle it Rainboot Jr - korkeavartiset kumisaappaat 24,90 € ja Classic Lined Clog - potkaistavat sandaalit 49,90 € – millaiset Potkaistavat sandaalit tohvelit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Crocs tohvelit maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Crocs tohvelit-kategorian tuotteet saat hintaan 16.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 29.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 2 tuotetta.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Crocs tohvelit

  4.71/5

  Perustuu 7 arvosteluun