Sisältöön
Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksis... Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kesään huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset

Nopsa lasten pyörät -20% – myös tarjoushinnoista!

Nyt kaikki Nopsa lasten pyörät (12",16",20") -20% lisäalennuksella. Alennuksen saat Plussa-kortilla sekä koodilla: NOPSA20

Nopsa lasten pyörätTakit kategoriat

Didriksons takit

Huippuominaisuuksilla varustellut säänkestävät Didriksons takit sopivat monenlaiseen tarpeeseen, niin kaupungille kuin vaikkapa metsälenkille. Didriksons takkien suunnittelussa on kiinnitetty erityishuomiota innovatiiviseen designiin ja kestäviin materiaaleihin, jotka pitävät sinut lämpimänä ja kuivana. Didriksons takki on tyylikäs ja varma valinta vaikeimpiinkin sääolosuhteisiin.

Didriksons:lta löytyvät takit keliin kuin keliin. Didriksons takit sisältävät tarkkaan mietittyjä yksityiskohtia: esimerkiksi säädettävä huppu, vyötärö ja hihansuut varmistavat, että kylmyys ei tunkeudu takin alle. Vettä hylkivä käsittely pitää varmasti kosteuden poissa ja olon mukavana.

Etsitkö teknistä takkia, jonka suorituskyky on vailla vertaa, mutta joka myös näyttää tyylikkäältä? Intersportin suuresta valikoimasta löydät trendikkäät ja säänkestävät Didriksons takit. Väreissä ja kuoseissa on vaihtoehtoja niin urbaaniin menoon kuin metsälenkille. Tilaa Didriksons takki netistä tai osta se lähimmästä Intersport-myymälästä.

Paljonko Didriksons takit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Didriksons takit -kategorian tuotteet saat hintaan 75.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 450.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 40 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Didriksons takit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Didriksons Katy 3 Eco Parka W - naisten kuoritakki, Didriksons Thelma Parka W - naisten kuoritakki ja Didriksons Bea Parka W - naisten kuoritakki.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Didriksons takit

4.5/5

Perustuu 66 arvosteluun