Sisältöön

Didriksons kuoritakit

Didriksons kuoritakit

Kuoritakki on oiva valinta välikauden vaihteleville keleille tuulen ja vedenpitävän pintakäsittelyn ansiosta. Kuoritakki nimenmukaisesti on kuin kuori vaatekerroksen päällä ja sen tarkoitus onkin suojata tuulisina ja sateisina päivinä. Niinpä kuoritakki sopii hyvin ulkoiluun sekä urbaaniin ympäristöön, eikä Didriksonin kuoritakeissa ole tingitty tyylikkyydestäkään!

Kuoritakkien pitkä malli suojaa hyvin ja laadukas hengittävä materiaali on pintakäsitelty ekologisella DWR-käsittelyllä (Durable Water Resistance), joka pitää kuivana sateella. Kuoritakit ovat tyylikäs valinta niin miehille, naisille kuin nuorillekin. Valikoimasta löytyy myös useita värivaihtoehtoja klassisen mustasta raikkaan keltaiseen. 

Tutustu Didriksonin laadukkaisiin kuoritakkeihin Intersportin verkkokaupassa tai myymälässä. Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua mielellään löytämään suosikkisi juuri omiin tarpeisiisi.

Paljonko Didriksons kuoritakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Didriksons kuoritakit -kategorian tuotteet saat hintaan 40.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 270.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 20 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Didriksons kuoritakit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Didriksons Hani Parka W - kuoritakki, Didriksons Thelma Parka W - kuoritakki ja Didriksons Tilde Jacket W - kuoritakki.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Didriksons kuoritakit

4.48/5

Perustuu 31 arvosteluun