Sisältöön

Didriksons parkatakit

Didriksons parkatakit

Parkatakki on luotettava takki eri vuodenajoille ja sääolosuhteisiin. Didriksons parkatakit on suunniteltu kestämään laadukkaiden materiaalien ansiosta kaupungissa ja myös ulkoillessa ääriolosuhteissa. Laadun lisäksi myöskään tyylikkyydestä ja upeista väreistä ei ole tingitty. Valikoimassa on useita eri värejä klassisesta mustasta kirkkaan keltaiseen. Parkatakki on tyylikäs valinta niin naisille, miehille kuin myös perheen junioreille.

Parkatakki soveltuu loistavasti niin viileisiin syys- ja kevätpäiviin kuin myös kylmiin talvipäiviin. Didriksonin parkatakkien polvipituinen malli ja topattu vuori pitävät lämpimänä ja PFC-vapaa vedenhylkivyyskäsittely pitää kuivana myös sateella. Takeissa on myös kiinnitetty huomiota yksityiskohtiin kuten tuulisuojattuun vetoketjuun, heijastaviin yksityiskohtiin ja taskuihin. Nämä lisäävät takin käytännöllisyyttä.

Tutustu Didriksons parkatakkeihin Intersportin verkkokaupassa tai myymälässä ja löydä suosikkisi viileneville keleille!

Paljonko Didriksons parkatakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Didriksons parkatakit -kategorian tuotteet saat hintaan 109.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 350.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Didriksons parkatakit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Didriksons Ada Parka W - parkatakki, Didriksons Olivin Parka Long Jr - parkatakki ja Didriksons Akilles Parka M - parkatakki.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Didriksons parkatakit

4.33/5

Perustuu 6 arvosteluun