Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Eastpak

Eastpak aloitti kestävien tuotteiden valmistuksen jo 1952, alunperin Yhdysvaltojen armeijan käyttöön. Myöshemmin Eastpakin reppuja ja laukkuja alettiin valmistaa kuluttajillekin ja brändi onkin tehnyt yhteistyötä monien kuuluisien suunnittelijoiden ja muiden brändien kanssa luoden innovatiivisiä ja trendikkäitä printtejä klassisiin reppuihin. 

Eastpakin reput on tehty kestämään elämän halki ja olemaan luotettava valinta tilanteessa kuin tilanteessa. Tutustu Eastpakin reppuihin lähimmässä Intersportissa tai verkossa.

Paljonko Eastpak -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Eastpak -kategorian tuotteet saat hintaan 34.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 59.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Eastpak -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Eastpak Duffl´r 36l - laukku ja varustekassi, Eastpak Padded Zipplr - päiväreppu ja Eastpak Morler 24l - päiväreppu.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.