Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso ViikkotarjouksetFirefly uimashortsit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Uimashortsit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (3)
  3 / 3 tuotetta

  Firefly uimashortsit

  Firefly uimashortsit ovat laatutietoisen valinta. Firefly uimashortsit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Firefly uimashortsit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Firefly uimashortsit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua uimashortsit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Firefly uimashortsit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Ken Ii B Uimashortsit - uimashortsit 17,90 €, Naveen Jr Uimashortsit - uimashortsit 19,90 € ja Newton II M - uimashortsit 24,90 € – millaiset Firefly uimashortsit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Firefly uimashortsit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Firefly uimashortsit -kategorian tuotteet saat hintaan 17.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 24.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Firefly uimashortsit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Firefly Ken Ii B Uimashortsit, Firefly Naveen Jr Uimashortsit ja Firefly Newton II M - miesten uimashortsit.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Firefly uimashortsit

  4.5/5

  Perustuu 2 arvosteluun