Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Fjällräven housut

Fjällräven housut

Fjällräven housut ovat laatutietoisen valinta. Fjällräven housut naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Fjällräven housut helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Fjällräven housut ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua housut tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Fjällräven housut tuotteitamme ovat tällä hetkellä Kaipak Trousers M Long - stretch-housut 189,00 €, Vardag Dungaree Trousers W - stretch-housut 209,00 € ja Kaipak Trousers M - stretch-housut 189,00 € – millaiset Fjällräven housut olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

Paljonko Fjällräven housut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Fjällräven housut -kategorian tuotteet saat hintaan 189.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 249.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 19 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Fjällräven housut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Fjällräven Kaipak Trousers M Long - stretch-housut, Fjällräven Vardag Dungaree Trousers W - stretch-housut ja Fjällräven Kaipak Trousers M - stretch-housut.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Fjällräven housut

4.82/5

Perustuu 17 arvosteluun