Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Fjällräven housut

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Housut
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (13)
  13 / 13 tuotetta

  Fjällräven housut

  Fjällräven housut ovat laatutietoisen valinta. Fjällräven housut naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Fjällräven housut helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Fjällräven housut ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua housut tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Fjällräven housut tuotteitamme ovat tällä hetkellä Kaipak Trousers Curved W - stretch-housut 189,00 €, Kaipak Trousers M - stretch-housut 189,00 € ja Vardag Dungaree Trousers W - stretch-housut 209,00 € – millaiset Fjällräven housut olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Fjällräven housut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Fjällräven housut -kategorian tuotteet saat hintaan 169.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 249.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 13 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Fjällräven housut -kategorian tuotteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Fjällräven Kaipak Trousers Curved W - stretch-housut, Fjällräven Kaipak Trousers M - stretch-housut ja Fjällräven Vardag Dungaree Trousers W - stretch-housut.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Fjällräven housut

  4.87/5

  Perustuu 15 arvosteluun