Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Fjällräven housut

Fjällräven housut ovat laatutietoisen valinta. Fjällräven housut naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Fjällräven housut helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Fjällräven housut ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua housut tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Fjällräven housut tuotteitamme ovat tällä hetkellä Vidda Pro Trousers M - retkeilyhousut 209,00 €, Keb Trousers Regular M - retkeilyhousut 249,00 € ja Keb Trousers W Short - retkeilyhousut 249,00 € – millaiset Fjällräven housut olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

Paljonko Fjällräven housut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Fjällräven housut -kategorian tuotteet saat hintaan 115.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 249.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 16 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Fjällräven housut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Fjällräven Abisko Midsummer Trousers M Regular - retkeilyhousut, Fjällräven Keb Trousers Regular M - retkeilyhousut ja Fjällräven Vardag Trousers M - retkeilyhousut.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Fjällräven housut

4.57/5

Perustuu 14 arvosteluun