Sisältöön

Fjällräven takit

Fjällräven takit ovat laatutietoisen valinta. Fjällräven takit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Fjällräven takit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Fjällräven takit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua takit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Fjällräven takit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Vardag Anorak M - anorakki 229,00 €, High Coast Hydratic Trail Jacket M - kuoritakki 299,00 € ja Expedition Lätt Hoodie M - vanutakki 179,00 € – millaiset Fjällräven takit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

Paljonko Fjällräven takit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Fjällräven takit -kategorian tuotteet saat hintaan 179.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 719.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 16 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Fjällräven takit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Fjällräven Vardag Anorak M - anorakki, Fjällräven High Coast Hydratic Trail Jacket M - kuoritakki ja Fjällräven Expedition Lätt Hoodie M - vanutakki.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Fjällräven takit

4.71/5

Perustuu 38 arvosteluun