Sisältöön
Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjou... Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjoukset!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETHaglöfs Lava

Haaveiletko tilavasta ja tyylikkäästä urheilulaukusta? Haglöfs Lava laukku on kestävä ja luotettava kassi, jossa kuljetat vaatteet ja varusteet mukavasti ja tyylikkäästi. Liikuitpa sitten jalan tai polkupyörällä, Haglöfs Lava kulkee kätevästi ja turvallisesti mukanasi. Putkilonmuotoisella kassilla on monta erilaista kantotapaa – sitä voi kuljettaa joko kantokahvoista sivuttain tai olkaremmin avulla pystysuunnassa. Laukku on varusteltu suurella tilavuudella, sekä vetoketjullisella sisälokerolla, jonka ansiosta vaatteet ja muut varusteet on helppo pakata kompaktisti yhteen laukkuun. Haglöfs Lava laukku pitää pakkaamasi tarvikkeet kuivana, sillä se on varusteltu likaa ja kosteutta hylkivällä pintamateriaalilla. Korkean laadun ja käytännöllisten ominaisuuksien lisäksi Haglöfs Lava on varusteltu tyylikkäällä designilla sekä upeilla värivaihtoehdoilla.

Millaisen varustelaukun sinä tarvitset? Ennen kuin lähdet laukkuostoksille, kannattaa pohtia ensi sijassa omaa tilantarvetta. Liian ahtaaseen laukkuun ei mahdu kaikki tarvittava ja liian suurta laukkua on raskasta kantaa. Haglöfs Lava laukusta löytyy monta erilaista vaihtoehtoa kaikkiin tilantarpeisiin – ne on nimetty litramääräisen tilavuutensa mukaan. Jos käyttöösi riittää pienempi ja keskikokoinen laukku, valitse Haglöfs Lava 30 tai Haglöfs Lava 50. Haglöfs Lava 50 mitat kestävät suuremmankin varustekuorman, mutta laukku silti kompakti ja kevyt. Jos tarvitset laukun suurelle varustemäärälle, valitse Haglöfs Lava 90 kassi. Siinä kulkevat kätevästi esimerkiksi retkeilyyn tai jääkiekkoon tarvittavat vaatteet ja varusteet.

Haluatko löytää tyylikkään ja kestävän varustekassin? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki laadukkaat Haglöfs Lava laukut urheiluun, retkeilyyn ja vapaa-aikaan. Olipa mielessäsi suurempi varustekassi tai kompakti urheilulaukku, Haglöfs Lava laukusta löydät varmasti sopivan vaihtoehdon. Valikoimasta löydät runsaasti tyylikkäitä värivaihtoehtoja moneen makuun. Juuri sinun käyttöösi sopivimman laukun valinnassa apunasi ovat asiantuntevat myyjämme. Tilaa Haglöfs Lava netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista tutustua myös muihin tyylikkäisiin Haglöfs-tuotteisiin — katso esimerkiksi Haglöfs-takit, Haglöfs-paidat ja Haglöfs-housut.

Paljonko Haglöfs lava -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Haglöfs lava -kategorian tuotteet saat hintaan 99.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 129.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Haglöfs lava -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Haglöfs Lava 90 - laukku, Haglöfs Lava 30 - laukku ja Haglöfs Lava 50 - laukku.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Haglöfs lava

3.83/5

Perustuu 6 arvosteluun