Sisältöön

Valitse oikea kuoritakki käyttötarkoitukseesi Haglöfs Shell Guide

Kun haluat valita oikean kuoritakin tarpeisiisi, aloita aktiviteetista. Onko takki suunniteltu kiipeilyyn, hiihtoon, patikointiin vai monipuoliseen tutkimusmatkailuun?

Haglöfs kuoritakin valintaopas.
LIGHTWEIGHT

Kevyitä takkeja on paljon. Mutta kestäviä, hengittäviä, mukavia, tuulenpitäviä ja vedenpitäviä kevyitä takkeja? Yli kahden vuosikymmenen jatkuvan kehityksen jälkeen L.I.M-sarja on joukon edellä. Minimalistinen muotoilu, erinomainen pakkautuvuus ja kevyempi kuin mitä tämän laatuiselta takilta voisi koskaan odottaa.

MULTI-PURPOSE

Koskaan ei voi tietää, milloin seuraava seikkailu koittaa. Spontaani vaellus metsässä, hiihtoretki takamaastossa tai vain kaupunkikävely, kun sää yrittää pakottaa sinut jäämään sisälle: luotettava monikäyttöinen kuoritakki on paras kumppanisi säästä huolimatta. ASTRAL GTX JACKET on takki, johon voit luottaa. Monipuolinen monikäyttöinen takki lasketteluun tai poluille kaikissa sääolosuhteissa, kiitos sitkeän 2-kerroksisen GORE-TEX-materiaalin yhdistelmän, joka tarjoaa todella kestävän suojan.

HIKING

Luontoon tutustuminen, ystävien ja perheen kanssa hengailu tai itsensä tunteminen paremmin - vaellukselle on aina monia hyviä syitä. Hengittävä, tuulen- ja vedenpitävä kuoritakki auttaa sinua keskittymään itse kokemukseen. Vaeltaminen sateessa on siltikin parempi vaihtoehto kuin sisätiloissa oleskelu. Varsinkin kun olet valmistautunut siihen. CHAOS GTX JACKET on ihanteellinen päiväretkille ja jokapäiväisiin seikkailuihin.

Haglöfs I What the shell Hero

Kun haluat valita oikean kuoritakin tarpeisiisi, aloita aktiviteetista. Onko takki suunniteltu kiipeilyyn, hiihtoon vai patikointiin? Haglöfs Shell Guide on step-by-step matka täydellisen takin löytämiseen seuraavaan seikkailuun. 

Arvostelut: Haglöfs shell guide

4.65/5

Perustuu 108 arvosteluun