Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Kuorihousut
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (25)
  25 / 25 tuotetta

  Haglöfs kuorihousut

  Haglöfs kuorihousut ovat laatutietoisen valinta. Haglöfs kuorihousut naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Haglöfs kuorihousut helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Haglöfs kuorihousut ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua kuorihousut tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Haglöfs kuorihousut tuotteitamme ovat tällä hetkellä Husk Pant Women - kuorihousut 79,90 €, Chaos II GTX Pant Women - kuorihousut 129,00 € ja Astral GTX Pants W - kuorihousut 229,00 € – millaiset Haglöfs kuorihousut olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Haglöfs kuorihousut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Haglöfs kuorihousut -kategorian tuotteet saat hintaan 79.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 629.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 25 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Haglöfs kuorihousut -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Haglöfs Husk Pant Women - naisten kuorihousut, Haglöfs Husk Pant Men - miesten kuorihousut ja Haglöfs Chaos II GTX Pant Women - naisten kuorihousut.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Haglöfs kuorihousut

  4.5/5

  Perustuu 64 arvosteluun