Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Stretch-housut
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (23)
  23 / 23 tuotetta

  Haglöfs stretch-housut

  Haglöfs stretch-housut ovat laatutietoisen valinta. Haglöfs stretch-housut naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Haglöfs stretch-housut helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Haglöfs stretch-housut ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua stretch-housut tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Haglöfs stretch-housut tuotteitamme ovat tällä hetkellä Rugged Standard Pant Women - stretch-housut 199,00 €, Mid Slim Pant Men - stretch-housut 99,90 € ja Mid Standard Pant Women - stretch-housut 99,90 € – millaiset Haglöfs stretch-housut olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Haglöfs stretch-housut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Haglöfs stretch-housut -kategorian tuotteet saat hintaan 89.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 23 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Haglöfs stretch-housut -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Haglöfs Rugged Standard Pant Women - naisten stretch-housut, Haglöfs Mid Slim Pant Men - miesten stretch-housut ja Haglöfs Mid Standard Pant Women - naisten stretch-housut.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Haglöfs stretch-housut

  4.69/5

  Perustuu 32 arvosteluun