Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Haglöfs t-paidat

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa T-paidat
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 4 tuotetta

  Haglöfs t-paidat

  Haglöfs t-paidat ovat laatutietoisen valinta. Haglöfs t-paidat naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Haglöfs t-paidat helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Haglöfs t-paidat ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua t-paidat tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Haglöfs t-paidat tuotteitamme ovat tällä hetkellä Trekk Tech Tee Women - t-paita 49,90 €, Trekk Tech Tee Men - t-paita 49,90 € ja Camp Tee Men - t-paita 39,90 € – millaiset Haglöfs t-paidat olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Haglöfs t-paidat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Haglöfs t-paidat -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 49.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Haglöfs t-paidat -kategorian tuotteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Haglöfs Trekk Tech Tee Women - naisten t-paita, Haglöfs Trekk Tech Tee Men - miesten t-paita ja Haglöfs Camp Tee Men - miesten t-paita.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Haglöfs t-paidat

  4.5/5

  Perustuu 6 arvosteluun