Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Haglöfs talvitakit

Haglöfs talvitakit ovat laatutietoisen valinta. Haglöfs talvitakit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Haglöfs talvitakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Haglöfs talvitakit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua talvitakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Haglöfs talvitakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Salix Proof Mimic Parka W - kevytvanutakki 269,00 €, Husk Insulated Jacket Men - kevytvanutakki 249,00 € ja Husk Insulated Jacket Woman - kevytvanutakki 249,00 € – millaiset Haglöfs talvitakit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

Paljonko Haglöfs talvitakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Haglöfs talvitakit -kategorian tuotteet saat hintaan 114.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 339.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 12 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Haglöfs talvitakit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Haglöfs Salix Proof Mimic Parka W - talvitakki, Haglöfs Husk Insulated Jacket Men - talvitakki ja Haglöfs Husk Insulated Jacket Woman - talvitakki.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Haglöfs talvitakit

4.58/5

Perustuu 137 arvosteluun